10th December 2009

Hong Kong

 • english
 • finnish
 • french

Hong Kong feels like a big ocean of high buildings. Hong Kong includes more than 200 islands. We spent 3 days in this tax-free shopping paradise. So shopping was a must there, but to be honest we spent most of time in the internet, since we had free WIFI in the guest house and we had lot to catch up. Hotels is Hong Kong are expensive, but the guest houses are very good budget option. We stayed in funny Chungking Mansion building, looks awful outside, but inside is tens or even hundreds of different guesthouses, at least in ours the rooms were really clean and newly renovated. We walked around a bit in Kowloon and the main Hong Kong island.
   
Photos
Slideshow

See you in South Africa !

This entry was posted on Thursday, December 10th, 2009 at 19:49 and is filed under in English please !, news, voyages, worldtrip'09. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

There is currently one response to “Hong Kong”

Why not let us know what you think by adding your own comment! Your opinion is as valid as anyone elses, so come on... let us know what you think.

 1. 1 On December 14th, 2009, Anneli ja Jukka said:

  Hei Netta ja Chris
  Voi kiitos paljon korteistanne, perille ovat tulleet ilman katunumeroakin! Sain korttinne Etelä-Afrikasta tänään; myös Jukalle Aasian ja Etelä-Afrikan terveiset ovat tulleet perille. Syksy vaan on ollut vähän raskasta aikaa kun äitini on ollut tosi huonona sairaalassa. Nyt hän on kuitenkin kotiutunut ja opettelee uudelleen liikkumista, joka on sujunut tähän asti pyörätuolilla. Jouluna odotetaan Katjaa kotiin Lontoosta ja ollaan vuokrattu siskoni perheen kanssa mökit Pernajasta. Äitini sairauden vuoksi halutaan olla lähellä sairaalaa, mutta toivottavasti voimme viettää joulunaikaa hänen kanssaan. Lunta alkoi sataa täällä etelässäkin eilen, joten toiveita on valkeasta joulusta. Oikein antoisaa joulunaikaa teille ja kaikkea hyvää ensi vuodelle! Kyllä mekin jo kovasti odotetaan tapaamistanne täällä koti-Suomessa! Terveiset myös teidän molempien kotiväelle, jotka olette reittikartan mukaan varmaankin jo ehtineet tavata. Niin ja Jukka soitteli Laurille juuri ennen kuin vanhempasi matkasivat kohti Saksaa.
  Terveisin Anneli ja Jukka

 • Search

 • Archives

 • Map plugin activated