1st December 2009

Thailand videos

 • english
 • finnish
 • french

Videos from our trip in Thailand are ready to be enjoyed on Khrystube.

This entry was posted on Tuesday, December 1st, 2009 at 14:51 and is filed under in English please !, news, voyages, worldtrip'09. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

There is currently one response to “Thailand videos”

Why not let us know what you think by adding your own comment! Your opinion is as valid as anyone elses, so come on... let us know what you think.

 1. 1 On December 13th, 2009, imppa said:

  Tervehdys matkalaiset,

  Kiitokset kortista, joka tuli tällä kertaa Afrikasta. Ehditte sittenkin käydä myös Afrikan maaosassa. Vilkaisin maailmanympärimatka-reittikarttaa ja näyttää siltä, että lähestytte pikkuhiljaa jo Suomea. Syksy on mennyt meillä työn merkeissä ja peläten sikainfluenssaa. Toistaiseksi on selvitty ilman. Lauri on aloittanut opiskelut TKK:ssa ja vuoden vaihteen jälkeen menee armeijaan. Pinja jatkaa lukiossa. Nyt odotamme joulua, mikä onneksi on jo lähellä.

  Tunnelmallista joulunaikaa ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2010

  Toivottavat:
  Imppa, Jukka , Pinja ja Lauri

 • Search

 • Archives

 • Map plugin activated