5th November 2009

Cambodia videos

 • english
 • finnish
 • french

Videos from our trip in Cambodia are ready to be enjoyed on Khrystube.

This entry was posted on Thursday, November 5th, 2009 at 2:22 and is filed under in English please !, news, voyages, worldtrip'09. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

There is currently one response to “Cambodia videos”

Why not let us know what you think by adding your own comment! Your opinion is as valid as anyone elses, so come on... let us know what you think.

 1. 1 On November 11th, 2009, Päivi said:

  Ciao!! Kylläpäs te mielenkiintoisia paikkoja löydättekin. Luonnonmuovaama poreallas, pääsispä sinne joskus itsekin. Aasian ihmeitä olette todella kiitettävästi nähneet ja niistä ihanasti raportoineet. Tuntuiskos matkailutoimittajan ura yhtään houkuttelevalta?
  Täällä Baronississa aurinko paistaa ja lämpömittari näyttää auringonpuolella 24 astetta. Huomenna alkaa vihdoinkin kauan odotettu kielikurssi ja nyt olisi mahdollisuus osallistua toiseenkin… Kuntosalillakin kävin tänään ekaa kertaa. Ohjaaja on nuorehko, italialainen mies, entinen fitnessmestari. Mitenkään ei saanut läskejään eikä ryppyjään piiloon, onneksi ohjaaja oli oikein sympaattinen ja asiantunteva. Perjantaina uudestaan.
  Oikein mukavia loppumatkan päiviä teille molemmille.
  t. Päivi ja Martin

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /opt/homebrew/var/www/html/wordpress/wp-content/themes/khrys-weblog/comments.php on line 79

 • Search

 • Archives

 • Map plugin activated