16th June 2009

Australia videos

 • english
 • finnish
 • french

Videos from our trip in Australia finally are ready to be enjoyed on Khrystube.

This entry was posted on Tuesday, June 16th, 2009 at 20:47 and is filed under in English please !, news, voyages, worldtrip'09. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

There are currently 3 responses to “Australia videos”

Why not let us know what you think by adding your own comment! Your opinion is as valid as anyone elses, so come on... let us know what you think.

 1. 1 On June 19th, 2009, Anneli ja Jukka said:

  Muisteltiin tässä juhannuksen kynnyksellä vuoden takaisia ihania juhlianne. Niin, onnea 1-vuotishääpäivänänne, jota taidatte viettää Japanissa! On ollut ilo seurata matkanne vaiheita ja ihastella toinen toistaan upeampia kuvia nettipäiväkirjassa. Parhaat kuvat ovat tietysti aina ne, joissa olette itse mukana! Lähdemme Jukan kanssa juuri maalle pariksi päiväksi, vaikka lomat pidämmekin vasta myöhemmin kesällä. Saan islantilaisia vieraita luokseni heinäkuun lopulla ja Katjakin tulee Suomeen vasta elokuussa. Hyvää juhannusta ja oikein antoisaa matkan jatkoa teille! Paljon terveisiä, Anneli ja Jukka

 2. 2 On June 19th, 2009, imppa said:

  Hei Netta ja Chris!

  Kiitokset teille, että saamme seurata ihmeellistä matkaanne maailmalla. Olette onnistuneet ottamaan todella hienoja kuvia, niitä on mukava katsella. Meidän Lauri pääsi ylioppilaaksi ja kävi pyrkimässä Otaniemeen. Vielä ei tiedä tuloksia. Pinja päätti peruskoulun ja aloittaa lukion syksyllä. Minulla alkaa loma heinäkuun puolenvälin jälkeen. Lomalla menemme Kiteelle tervehtimään isääni. Jos säät sallivat käymme myös purjehtimassa.

  Jäämme odottamaan seuraavia matkakuvia! Imppa ja perhe

 3. 3 On June 22nd, 2009, Kotiväki said:

  Paljon Onnneeeeaaaa vaaaan 1-vuotis hääpäivän johdosta! Ei oltu nyt kotona koneella Juhannuksena, mutta muisteltiin mökillä Niinisten ja Noran kanssa vuosi takaperin juhlintaa. Kylmä oli Juhannus nytkin, mutta kesä tuntuu nyt vihdoin alkavan toden teolla, kunhan yötkin lämpenevät. Mokkula ei pelaakaan niin hyvin mökillä, että kannattaisi ruveta kokeileen, ehkä ensi kesänä sitten. Mutta ollaan koneella kotosalla, kunhan ilmoittelette jotain aikaa. Oikein hyvää jatkoa ja voikaa hyvin, halauksin äiskä ja iskä.

 • Search

 • Archives

 • Map plugin activated