23rd March 2009

Diaesitykset

 • english
 • finnish
 • french

Yleisön pyynnöstä (Manun), Chris on tehnyt töitä helpottaakseen reissukuviemme katselemista ja selaamista. Jatkossa teidän on mahdollista katsoa kuvat myös diaesityksinä (aina kun pystymme/ehdimme valmistelemaan ne tähän muotoon). Tähän mennessä diashow on nähtävänä Moorean ja Tahitin saarikierroksiltamme. Videon alalaidassa näkyvän ajan sekä äänenvoimakkuuden välissä olevaa mustaa neliötä klikkaamalla saatte kuvat ruudun kokoisina. Olkaa kärsivällisiä, esityksen latautuminen saattaa kestää jonkun aikaa. Ilmoitelkaa jos törmäätte ongelmiin.
Moorean saarikierros
Tahitin saarikierros

This entry was posted on Monday, March 23rd, 2009 at 10:18 and is filed under idées, in English please !, voyages, worldtrip'09. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

There are currently 5 responses to “Diaesitykset”

Why not let us know what you think by adding your own comment! Your opinion is as valid as anyone elses, so come on... let us know what you think.

 1. 1 On March 23rd, 2009, Irma said:

  Kiitos aivan ihania matkakuvia- kiitos, kun saamme olla kuvien myötä mukana ihanalla matkallanne!! Hyvää jatkoa ja kuulumisia ja kuvaterveisiä odotellen. Irma ja Pentti PS. Oli muuten miellyttävää ja helppoa katsoa nyt, kun kuvat olivat tässä muodossa Kiitos Chris!

 2. 2 On March 24th, 2009, Maili ja Lauri said:

  Thats wonderful, that you are also yourselvs in pictures! Poseeraaminen ei tietenkään tunnu aina kivalta, mutta meistä se on kivaa. Onneksi pukkaa jo kevättä meillekin. Meillä oli kiva reissu Helsinkiin viikonloppuna ja nyt jatketaan töissä normaalisti. Ja Onnea uudelle autolle! Teidän pitää antaa sille nimi. Nimikilpailu olisikin paikallaan. Hyviä lomapäiviä U-Seelannissa ja pitäkäähän hauskaa. Tv. kotiväki

 3. 3 On March 26th, 2009, ariane said:

  Hello

  We have recieved your lovely card from Thahiti … thank you very much
  I follow your blog with much pleasure and thank you both for the time you spend on there to keep us posted !!

  Here is is gray ! it is Thursday today and i am going to the pub to commisurate on the departure of a friend who is leaving HP and going back to live in France …. shame

  On sunday is the Reading Half Marathon and i am a bit nervous as it is a long way to run and i have a sore throat !!! we will see

  hugs to both of you

  ariane

 4. 4 On March 30th, 2009, Riikka said:

  Hello,

  dear Netta and Chris!
  Thank You very much for the Valentine’s Day card – we received that today, on March 30th.
  =) No wonder, because you are so far away…

  Take care, lots of hugs!
  R&H

 5. 5 On March 30th, 2009, Soile said:

  Moi taas matkalaiset – toivottavasti ei enää iho punoita :) Aivan mielettömän hienoja kuvia, totean ja toivon että jossain vaiheessa pääsisin vielä nauttimaan itsekin samoihin paikkoihin.
  Itse alan olemaan pikku hiljaa matkatunnelmissa, vaikka pari yötä vielä on aikaa matkaan ja kaikki pakkaamatta. tällä kertaa ei toivottavasti tule yhtä kiireinen lähtö kun Puolan reissulle.

  -Soile

  P.S. Tervetuloa välillä Saksaan käymään – asun siellä 16 m2 opiskelijahuoneessa sisältäen keittiönurkkauksen. Wc/kylpyhuone jaetaankin sitten muutaman opiskelijan kanssa…

 • Search

 • Archives

 • Map plugin activated