10th December 2009

Hong Kong

 • english
 • finnish
 • french

Hong Kong on yhtä kerrostalomerta. Hong Kong koostuu peräti 200 saaresta.
Vietimme kolme päivää tässä verovapaassa ostosparatiisissa. Joten ostoksia oli tietysti pakko tehdä, mutta suurimman osan ajasta vietimme itse asiassa netissä, koska majapaikassa oli ilmainen WIFI. Hotellit ovat Hong Kongissa kalliita, mutta majatalot ovat oikein hyvä budjettivaihtoehto. Yövyimme yhdessä Changking Mansion rakennuksen kymmenistä pikku majataloista. Rakennus näyttää ulkoapäin karsealta, mutta huoneet sisällä ovat hiukan sairaalahuoneen näköisiä, erittäin puhtaita ja uuden näköisiä. Tutustuimme hiukan ympäristöön Kowloon ja Hong Kong saarilla.
   
Kuvat
Diaesitys

Nähdään Etelä-Afrikassa !

This entry was posted on Thursday, December 10th, 2009 at 19:49 and is filed under in English please !, news, voyages, worldtrip'09. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

There is currently one response to “Hong Kong”

Why not let us know what you think by adding your own comment! Your opinion is as valid as anyone elses, so come on... let us know what you think.

 1. 1 On December 14th, 2009, Anneli ja Jukka said:

  Hei Netta ja Chris
  Voi kiitos paljon korteistanne, perille ovat tulleet ilman katunumeroakin! Sain korttinne Etelä-Afrikasta tänään; myös Jukalle Aasian ja Etelä-Afrikan terveiset ovat tulleet perille. Syksy vaan on ollut vähän raskasta aikaa kun äitini on ollut tosi huonona sairaalassa. Nyt hän on kuitenkin kotiutunut ja opettelee uudelleen liikkumista, joka on sujunut tähän asti pyörätuolilla. Jouluna odotetaan Katjaa kotiin Lontoosta ja ollaan vuokrattu siskoni perheen kanssa mökit Pernajasta. Äitini sairauden vuoksi halutaan olla lähellä sairaalaa, mutta toivottavasti voimme viettää joulunaikaa hänen kanssaan. Lunta alkoi sataa täällä etelässäkin eilen, joten toiveita on valkeasta joulusta. Oikein antoisaa joulunaikaa teille ja kaikkea hyvää ensi vuodelle! Kyllä mekin jo kovasti odotetaan tapaamistanne täällä koti-Suomessa! Terveiset myös teidän molempien kotiväelle, jotka olette reittikartan mukaan varmaankin jo ehtineet tavata. Niin ja Jukka soitteli Laurille juuri ennen kuin vanhempasi matkasivat kohti Saksaa.
  Terveisin Anneli ja Jukka

Leave a Reply

 • Search

 • Archives

 • Map plugin activated