18th February 2009

Buenos Aires

  • english
  • finnish
  • french

Buenos Aires on valtavan suuri, enemmän eurooppalaistyylinen kaupunki.
Ensivaikutelma lähiöistä on sekava, koska erilaisia taloja laidasta laitaan on sikin sokin ilman mitään järjestelmällisyyttä. Keskusta on paljon järjestelmällisempi ja huolitellumpi. Kaupungissa on kesällä todella kuuma, ja matkalla lentokentältä näki paljon autoja pysähtyneenä lepotauolle puiden varjoon.

Majoituimme keskustaan, josta oli helppo liikkua katsomaan nähtävyyksiä sekä kauppoihin. Lähetimme paketin Ranskaan koska laukkumme alkoivat uhkaavasti ylittää sallitun 20 kilon rajan. Mielenkiintoista oli, että Eurooppaan sai lähettää jostain kumman syystä maksimissaan vain kahden kilon paketin, grammalleen.

Koska olimme Argentiinassa, oli tietysti pakko maistaa kuuluja pihvejä. Paikallinen tapa on syödä vasta klo 22-24 aikaan. Koska pihviravintolat sijaitsevat kunnon kävelymatkan päässä keskustan kaduista, suosittelemme ottamaan taksin. Taksit ovat luotettavia ja ravintolareissu maksaa vain muutamia euroja suuntaansa.
Emme löytäneet niitä huhuttuja kilon pihvejä, mutta söimme erinomaisessa 12 euron syö-niin-paljon-kuin-haluat buffetissa, joka sisälsi alkupalapöydän, valikoiman lihoja ja makkaroita grillistä, pullon viiniä ja jälkiruoan. Parhaan pihvin IKINä saimme kuudella eurolla “El Desnivel”-nimisestä ravintolasta. Argentiina todellakin on pihvimaiden ykkönen! (Eetu, emme tietenkään ole vielä käyneet Brasiliassa, joten voit vielä laittaa paremmaksi :) )
Maha oli tyytyväinen saadessaan taas syödä normaalisti ja mitä halusi.

Kuvat
Lisää kuvia

This entry was posted on Wednesday, February 18th, 2009 at 20:25 and is filed under in English please !, news, voyages, worldtrip'09. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

  • Search

  • Archives

  • Map plugin activated